Steen Juul Mortensen ny seniorchef

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Senior-EM 2015_fotofraf_Arne_Bjrn_JrgensenSeniorskakken får ny organisator: Det bliver Steen Juul Mortensen, tidligere unionsformand gennem mere end 22 år, fordelt på to perioder.

(Steen Juul Mortensen med blå bluse og korslagte arme ved de sorte brikker, smiler venligt til fotografen, Arne Bjørn Jørgensen, under en seniorhold-turnering i Østrig).

 

Skakken for de ældste medlemmer – som der er mange af, da man nu allerede er senior som 50-årig – har i de seneste omkring ni år været i gode organisatoriske hænder hos Bent Sørensen. 

 

Bent Sørensen bebudede allerede under senior-DM i Køge for mere end et halvt år siden, at han ønskede at stoppe som seniorkoordinator, men gerne ventede til den rette afløser var fundet.

 

IM-titlen, der fulgte med bronzemedaljen ved senior-EM for nylig har formentlig givet endnu mere lyst til at spille, så Bent Sørensen vil stadig være et navn der figurerer her og i Skakbladet.

 

Med valget af Steen Juul Mortensen vil der fortsat være god styr på seniorskakken. Og man kan da lige bemærke, at det var i Steen Juuls tid som formand midt i 1990’erne, at Dansk Skak Union kom op på et femcifret medlemstal, da det rundede 10.000.

 

En god kontaktmulighed til seniorkoordinatoren er på mail: seniorskak@seniorskak.dk, eller steenjuul@post.tele.dk

 

De forskellige turneringer på seniorfronten kan du læse om her: Link til seniorsiden