Relancering af skakserveren

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Ventetiden er næsten slut. Første juledag, torsdag d. 25. december, er den nye version af DSUSS, Unionens skakserver, klar til at blive pakket ud samt lægge bræt og brikker til en masse forhåbentlig gode partier.

Den primære nyhed er turneringsmodulet, der som navnet antyder, giver os mulighed for at afholde turneringer på DSUSS. Desuden er der også taget hånd om de stabilitetsproblemer der desværre har plaget skakserveren, nu forhåbentligt for sidste gang. Af andre gode nyheder kan nævnes et forbedret analysebræt samt hjælpefunktionen.
 
I første omgang vil der i indkøringsfasen blive afholdt en række uofficielle turneringer. Når disse er velkørende og der er blevet foretaget eventuelle finjusteringer vil DSUSS begynde at være vært for officielle turneringer. Dette vil – naturligvis – blive markeret ved en særlig begivenhed på skakserveren. Mere om dette følger.
 
Til sidst vil jeg gerne, på vegne af DSUSS-teamet takke alle jer, der trods skakserverens startvanskeligheder, trofast har benyttet jer af den og derigennem har vist jeres tro på dette store projekt!
 
Glædelig Jul & Godt Nytår!