Vil du have indflydelse på skak.dk?

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

poul jacobsen
HB har som tidligere nævnt besluttet at nedsætte et udvalg til at forbedre hjemmesiden skak.dk.
Udvalget får bl.a. til opgave at tilgodese de mange forskellige interesseniveauer, sidens brugere har, så den bliver velegnet til at fange interessen for såvel nye skakinteresserede, K-skak spillere, ungdom eller de inkarnerede medlemmer, som allerede nu ved hvor man skal finde oplysningerne.
Folk med interesse for design eller funktionalitet, og lyst til at bidrage, må meget gerne rette henvendelse.
enne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  
Dansk Skak Union har mange hensyn at tage, når man skal vælge hvordan præsentationen skal være af nyheder, annoncer, kommende og afsluttede turneringer samt den overliggende røde bjælke om rating, klubforhold, hold- og enkeltmandsturneringer og mange andre vigtige emner for danske skakspillere.

 

Den tekniske indretning af hele skak.dk komplekset inklusive undersider skal gennemgås. Man skal også overveje om sidens design og grafiske udtryk er velegnet til at tiltrække nye skakinteresserede. Senere kan der sammensættes relevante udvalg med ansvar for undersiders indretning og funktionalitet.

 

– Tanken er, at der skal laves en indgangsportal, hvorfra man vælger relevant underside, siger skakunionens formand, Poul Jacobsen.


– I den forbindelse søger udvalget nye medlemmer, som kan se mulighederne og har gode ideer og vil yde en indsats. Også gerne nogle som ikke er inkarnerede skakfolk, siger Poul Jacobsen.

 

Henvendelse til formanden på mail

formand@skak.dk

 

eller telefon 4083 3616.