Open: Rekruttering af nye juniorer

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

 

København Skoleskaks store forårsturnering København Open er en god anledning for skakklubberne i hovedstadsområdet til at hverve nye medlemmer blandt de mange skoleskakbørn, skriver Henrik Andersen, der er blandt initiativtagerne til det store arrangement, og fortsætter:

 

Turneringen foregår i år lørdag den 30. april kl. 10-16 i flotte rammer på Frederiksberg Rådhus, og skakklubberne har her en fælles stand med flyers og andet materiale, som kan motivere børnene til at melde sig ind i en skakklub.

 

Arrangørerne, Københavns Skoleskak og foreningen Skak for sjov, venter, at 150-200 børn deltager, hvoraf hovedparten ikke spiller i skakklub, men er potentielle medlemmer.

 

Billede fra Københavns Skoleskaks hjemmeside  

 

Læs mere på Københavns skoleskaks hjemmeside

 

De skakklubber, som er interesseret i at benytte standen, skal selve sørge for at mangfoldiggøre og medbringe materialet.

 

Husk frist 27. april

En kontaktperson fra klubben bedes senest tre dage før turneringen meddele til turneringskoordinator Henrik Andersen, mail skakforsjov@gmail.com, at man ønsker at benytte sig af tilbuddet.

 

Til turneringen kan kontaktpersoner fra skakklubber evt. aftale en ordning om bemanding af standen på skift, så børn og forældre får personlig rådgivning om medlemsskabet af DSU, oplyser Henrik Andersen.