Nye ansigter i DSU

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Stillingsopslagene på skak.dk resulterede i rigtig mange velkvalificerede ansøgere til jobbene som henholdsvis nyhedsredaktør og webmaster.
 

Forretningsudvalget gennemgik dem alle på møde den 26. april, hvor man kunne konstatere et endog meget højt kvalifikationsniveau, hvilket naturligvis er en stor glæde for enhver organisationsledelse.
 

Efter en samtalerunde med udvalgte ansøgere, kan vi præsentere følgende nye ansatte.
 

Som nyhedsredaktør faldt valget på Palle Skov, som til dagligt dyrker spillet i Hillerød Skakklub. Han har dyrket spillet siden han som ni-årig begyndte til skoleskak på Frederiksborg Byskole i Hillerød i 1968/69!

Han er uddannet journalist fra DJH, Danmarks Journalisthøjskole, 1982-86, og har arbejdet som sådan lige siden. Foruden at servicere medlemmerne med varierede nyheder fra ind- og udland, ser han også frem til at bidrage til at øge skakinteressen blandt skak interesserede ”ikke-medlemmer”, f.eks. via sociale medier og den skrevne presse i øvrigt.

palle

Palle Skov nyhedsredaktør (foto Sigfred Haubro)

Tjansen som webmaster gik til Claus Marcussen, af mange kendt som en dynamisk formand i Fredericia Skakforening. Claus har arbejdet professionelt med EDB siden 1990, og glæder sig til muligheden for at præge udviklingen af unionens hjemmesider.

Claus Marcussen webmaster (foto Sigfred Haubro)