NordWest-Cup i Bad Zwischenahn

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Ungdomslandstræner Mads Boe står igen i år i spidsen for en større dansk delegation, der deltager i NordWest-Cup i den nord-vestlige tyske by Bad Zwischenahn. Mads Boe skriver til hjemmesiden:

 

Igen i år drager en stor flok ungdomsspillere med deres forældre til den hyggelige tyske kurby Bad Zwischenahn for at spille skak. Turneringen spilles over 7 runder fra torsdag til søndag. I år deltager der 338 spillere i turneringen.

 

I år er vi 24 deltagere fra Danmark, som vel nok er dansk deltagerrekord i en udenlandsk turnering. Årsagen til så mange deltagere skal nok findes i, at arrangementet er godt og at turneringen er interessant. Men mindst ligeså vigtigt er det sociale samvær mellem runderne med udgangspunkt i Hotel Kopenhagen, hvor vi alle er indkvarteret. Går man få hundrede meter hen ad promenaden kommer man til spillestedet, som ligger smukt ned til søen.

 

Blandt de unge talenter er der mange gengangere fra tidligere år og U-EM & U-VM: Jesper Søndergaard Thybo, Rasmus Thøgersen, Sophus Mechlenburg Møller, Filip Boe Olsen, Freja Vangsgaard, Bjarke Vangsgaard, Ellen Kakulidis, Johan Hardlei, Kasper Skaarup, Thomas Søndergaard Thybo, Christian Emil Frambøl, Tiziano Wul Micalizio, Catarina Wul Micalizio, Benedicte Mechlenburg Møller, Silas Tram Lux og endelig den 7 årige Albert Mechlenburg Møller.

 

Til at passe på flokken er vi André Møller, Jens Frambøl, Claus Vangsgaard, Jan Thybo, Daniel Tram Lux, Lene Wul, Lotte Skaarup og undertegnede.

 

Se mere om turneringen på hjemmesiden www.chessorg.de/nwcup.php

 

bad zwis

De unge talenter foran Bad Zwischenahns vartegn, vindmøllen fra 1811.

 

Mads Boe