5 sejre i træk

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Verdensmester Magnus Carlsen har efter en lidt sløj start i årets første superturnering, Tata Steel i Wijk aan Zee, slået turboen til og har vundet de fem seneste partier i træk. Med fem runder tilbage fører Carlsen med ½ point ned til Wesley So, der nu repræsenterer USA, franske Maxime Vachier-Lagrave og Liren Ding fra Kina. Ivanchuk er røget ned som nummer 5.

 

Undervejs i de fem sejre i træk måtte tidligere verdenstoer Levon Aronian give fortabt mod Carlsen og også den nuværende nummer to, Fabiano Caruana, måtte se verdenmesteren tage hele pointet. Her partiet:

 

 

Mandag er fridag inden 9. runde spilles tirsdag kl. 13.30. Her ser programmet således ud:

Saric, I. – Van Wely, L.
Giri, A. – Ding, L.
So, W. – Vachier-Lagrave, M.
Wojtaszek, R. – Ivanchuk, V.
Carlsen, M. – Radjabov, T.
Aronian, L. – Jobava, B.
Caruana, F. – Hou, Y.

 

I B-gruppe fører David Navara og Yi Wei med 6½ af 8 og 1½ points forspring til nummer 3.

 

Hjemmeside: www.tatasteelchess.com

 

tatasteel logo