Natomesterskaberne i skak 2014

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Hjemmesiden har modtaget følgende pressemeddelelse fra Dansk Militære Skakkomite:

Dansk Militære Skakkomite har udtaget det dansk hold der skal repræsentere Danmark i Natomesterskaberne i skak 2014.

 

Turneringen der i år afvikles i Quebec, Canada er i år repræsenteret af 11 Nato nationer og afvikles over 7 runder fra 8. – 12. september.

 

Det er første gang i turneringens 36-årige historie at den afvikles på den anden side af Atlanten. Omkostningerne til denne tur er fordoblet i forhold til hvis den spilles i et europæisk land, hvorfor flere landes hold, som det danske, er væsentlig reduceret. Således stiller Danmark kun med 4 spillere og holdlederen må bidrage med den 5. plads. Normalt deltager 6 spillere på holdet. Det bliver derfor vanskeligere at forsvare sølvmedaljerne fra mesterskaberne i Polen 2013.

 

De optimistiske danskere der er 4. seedet, der vover sig over Atlanten, består af Finn Pedersen, Skolerne, Stefan Hansen, Esbjerg, Gert Aagaard, Kolding, Jan Mose Nielsen, Taastrup og spillende holdleder Finn Stuhr, Køge.

 

Finn Stuhr
Dansk Miltære Skakkomite

 

nato soelvhold_2013

Det danske sølvhold fra 2013. Fra venstre Finn Stuhr, Stefan Hansen, Finn Pedersen, Henrik Nielsen, Alexander Rosenkilde, Gert Aagaard og Jan Mose Nielsen. 

 

Hjemmeside: www.natochess.com