Nyt fra Dansk Skaksalg

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skaksalg er Dansk Skak Unions egen forretning og tilbyder skakbøger, software og skakmateriel via postordresalg og webshoppen: www.skaksalg.dk. Dansk Skaksalg er også fysisk tilstede ved store turneringer i Danmark som f.eks. DM og Politiken Cup.

 

skaksalg uge3_2014

Er par nyheder fra Skaksalget:

LARSEN, bind 1, 1935 – 1965.
Første bind i Jan Løfbergs længe ventede trilogi om Danmarks største skakspiller nogensinde, Bent Larsen, udkommer i luksusudgaven cirka 20. februar. Garnhæftet, helbindsbog med smudomslag, imiteret læder, læsebånd og topsnit. 1100 sider, størelse 17×24 cm. Kan bestilles hos Dansk Skaksalg for 799,- kr.

Jacob Aagaard og Nikolaos Ntirlis: Playing the French 2013, 464 sider Paperback.
Landstræner Jacob Aagaard har vundet flere priser som forfatter og træner, bl.a. Boleslavsky-prisen i 2011. I denne bog om fransk præsenteres et komplet repertoire for sort efter 3. Sc3, Sf6 og 3. Sd2, c5. Pris 190,- kr.

 

The Sicillian Dragon for the tournament player Vol 1+2

Peter Heine Nielsens to DVD-er om Dragevarianten i Siciliansk kan stadig købes samlet til 450,- kr. Islandske GM Hedinn Steingrimsson skrev om udgivelsen: ”Overall GM Nielsen‘s Dragon 2 DVD is of excellent quality and should be recommended.”

Her følger en smagsprøve:

 

 

Se mere på: www.skaksalg.dk