Det 12. Hamborgmesterskab

Med to runder igen ligger IM Klaus Berg på femtepladsen i Hamborgmesterskabet. Berg er ubesejret med 5 remiser og 2 sejre i de første syv runder. IM Jens Ove Fries Nielsen var med fremme indtil 7 runde, hvor han tabte til den tyske stormester Sebastian Siebrecht. Fries Nielsen har 4 point indtil nu.

I 8. runde skal Klaus Berg med sort møde den slovakiske stormester Lubomír Ftacnik (2559), der bl.a. er kendt som vinder af Vesterhavsturneringen i 1982. Jens Ove Fries Nielsen møder, ligeledes med sort, den topseedede rumænske stormester Mircea Pârligras (2586).

Stillingen i toppen efter 7. runde:
1. GM Dorian Rogozenco, Rumænien, 5 point
2. GM Igor Rausis, Tjekkiet, 5 point
3. IM Jeroen Bosch, Holland, 5 point
4. GM Sebastian Siebrecht, Tyskland, 5 point
5. IM Klaus Berg, Danmark, 4½ point
.
10. IM Jens Ove Fries Nielsen, Danmark, 4 point

34 deltagere.

Livedækning fra kl. 15.00: http://www.hamburger-schachverband.de/

Sidste runde søndag den 7. juni starter allerede kl. 10.00.