Vigtig info om Pokalstævnet

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

På søndag – pinsedag – spilles Pokalstævnet traditionen tro. Igen i år er spillestedet Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV fra kl. 11.00 til ca. 20.00.

Deltagere, der kommer fra Jyllandssiden, skal være opmærksomme på vejarbejde. Dels på motorvejen omkring Vejle og dels et større vejarbejde mellem Middelfart og Ejby. Kommer man nord for Vejle, skal man nok regne med 20 – 25 minutter ekstra køretid. Se mere på trafikken.dk

Også deltagere, der kommer med tog fra Jylland, skal tage af sted i god tid. Fra den 17. maj til den 20. maj kører der togbusser i stedet for tog mellem Vejle og Odense på grund af sporarbejde på den gamle Lillebæltsbro. Brug eventuelt www.rejseplanen.dk til at planlægge rettidig ankomst.

Tilmeldte hold
I skrivende stund er følgende hold tilmeldt:

Eliterækken:

Bredderækken:

Juniorrækken:   Seniorrækken:

Brønshøj
Philidor
Ringsted
Næstved
Sydøstfyn
FREM
Esbjerg
Evans
Skanderborg
Århus/Skolerne
Ålborg Skakforening  
Nordkalotten
Furesø
Viborg Skakklub

 

Brønshøj
Nørrebro
Kalundborg
Holbæk
Sydøstfyn
Sdr. Nærå
Alssund
Esbjerg
Evans
Randers
Skanderborg
Ålborg Skakforening 
Roskilde
Herning
Skive

Jyderup
Præstø

FREM 1

FREM 2
FREM 3
Springeren
Evans 1
Evans 2
Skive

 

Brønshøj
FREM
Odense
Læseforeningen
Evans
Nordre
SK1968
Randers
Nørresundby
Ålborg Skakforening
Roskilde
Holstebro

 

Mener man at være tilmeldt, men mangler på listen herover, så kontakt stævneleder Poul Jacobsen på 40 83 36 16 eller pokalturnering@skak.dk. Deltagerne i Elite- og Bredderækken skal være kvalificerede via de indledende stævner i hovedkredsen, mens der er fri tilmelding for hold i Junior- og Seniorrækken. Så for de hurtige kan tilmelding stadig nås i Junior- og Seniorrækken.

Forplejning
I frokostpausen serveres buffet mod forudbestilling via stævneleder Poul Jacobsen på 40 83 36 16 eller pokalturnering@skak.dk. Man kan ikke forvente at hotellet i frokostpausen har kapacitet til at håndtere løssalgsbestillinger, så det er en god idé at sikre sig der er bestilt buffet, eller have lagt alternative frokostplaner for holdet. Prisen for buffet er 170,- kr. pro persona.

 

Juniorbuffet til ½-pris.
Juniorholdene kan købe buffet for 85,- kr. pro persona. Buffet’en suppleres med retter som særligt appellerer til unge mennesker. Det er således muligt både at spise sammen med alle stjernerne på hotellet, og undgå den stressende køretur rundt i Odense for at finde en McDonalds. Enkelte hovedkredse yder tilskud til Juniorbuffet, her må man selv spørge sin hovedkreds om betingelserne.

Yderligere oplysninger på stævnets hjemmeside eller stævneleder Poul Jacobsen på 40 83 36 16 eller via email: pokalturnering@skak.

 

pokalskak2012