Nyt fra Dansk Skaksalg

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skaksalgs hjemmeside har fået et nyt design, der gerne skulle gøre det endnu nemmere at handle i Dansk Skak Unions egen forretning, fortæller bestyrelsesformand Tim Bjerre.

 

dansk skaksalg_nyt_design

 

I maj måned har Dansk Skaksalg bl.a. Bent Larsens bøger ”Mestertræk” og ”Praktisk skak” på tilbud til 50 kr. pr. stk. mod en normalpris på 75,- kr. De to bøger er henholdsvis en sammenskrivning af Larsens legendariske lærebøger “Find Mestertrækkene” og “Flere Mestertræk” samt en række Mestertræk-artikler fra Skakbladet og i ”Praktisk skak” er samlet “Find kombinationen”, “Find planen” og “Praktiske slutspil”.

Derudover er en række numre af ”Informator” sat på udsalg til priser helt ned til 25,- kr. pr. stk.

Dansk Skaksalgs bestyrelse består nu af Tim Bjerre (formand), Lars-Henrik Bech Hansen og Aage Olsen, mens René Baarup-Christensen er direktør og forestår den daglige drift sammen med Lars-Henrik Bech Hansen, der opdaterer hjemmesiden.

 

Se mere på www.skaksalg.dk