Kvinde VM Semifinaler

Skanderborgs Viktorija Cmilyte måtte forlade Kvinde VM i Tyrkiet efter 3. runde, hvor hun måtte helt ud i lynomkamp inden franske IM Almira Skripchenko trak det længste strå. Ærgerligt for Cmilyte, der overså et par rigtig gode muligheder i det sidste af de ordinære partier mod Skripchenko.

Den forsvarende verdensmeter GM Alexandra Kosteniuk (2507) fra Rusland røg også ud i 3. runde, hun tabte til WGM Lufei Ruan (2480) fra Kina.

Allerede nu står det klart, at VM for Kvinder bliver et anliggende mellem Kina og Indien, der tilsammen tog 6 af de 8 pladser i 4. runde.

Indiske GM Humpy Koneru (2600) og de to kinesere GM Yifan Hou (2591) og GM Xue Zhao (2474) har spillet sig i semifinalen, mens den sidste plads går til enten WGM Lufei Ruan (2480) fra Kina eller IM Dronavalli Harika (2525) fra Indien. De to sidstnævnte spiller hurtigskakomkamp i dag.

Hjemmeside: http://wwcc2010.tsf.org.tr