IM Karsten Rasmussen fører i Horsens

Lidt over midtvejs i Horsens Lang Weekend er der kun en spiller tilbage med maksimumpoint.

Vi har modtaget nedenstående fra arrangørerne.

Af Eigil Straarup
IM Karsten Rasmussen fører i Horsens
I går blev tredje og fjerde runde af Horsens Lang Weekend afviklet. Eneste mand med maksimale fire points er IM Karsten Rasmussen, så hvem ved om IM-forbandelsen er ved at blive brudt i Horsens? Selv om der har været internationale mestre med i Horsens i adskillige år, så er der aldrig en IM’er, der har vundet ”Den Lange”. Nu kan det altså være, at Karsten Rasmussen ændrer på det.

Man kan heller ikke udelukke, at IM Jakob Vang Glud vinder turneringen. Han spillede sig op i går aftes med en flot sejr over WIM Nina Højberg, og han er nu én af fem mand, der ligger lige i hælene på Karsten med 3,5 points.

IM Karsten Rasmussen fører i Horsens med 4/4 og er derfor i skrivende stund favorit til at vinde Horsens Lang Weekend anno 2012.

Følg med på live-dækningen igen i dag, hvor ungdomslandstræner Mads Boe kommenterer live-partierne på spillestedet, hvilket I også kan se på video via Horsens Skakforenings hjemmeside www.horsensskakforening.dk

Eigil Straarup