Succes i Ghana

For fem uger siden kunne FU-medlem Ivan Madsen på Københavns Hovedbanegård overrække 15 indsamlede skakspil til Stine Netman og Kenneth Ejlertsen, der skulle bruge spillene til RADO-projektet i Ghana. RADO står for Rural Africa Development Organisation.

Nu synger skak-delen af projektet på sidste vers og Kenneth Ejlertsen rapporterer fra Busunu i Ghana, at det har været en stor succes og at det har været imponerende, hvad eleverne på bare få uge har kunne lære om skakspillet.


Bemærk tavlen hvor brikkernes gang er illustreret.

Stine Netman og Kenneth Ejlertsen har både før, undervejs og forhåbentlig også efterfølgende, opdateret en fin blog ”Blondiner i Afrika”, hvor man kan læse mere samt se flere fotos. De viste foto i denne artikel er alle bragt med tilladelse fra Kenneth Ejlertsen.


Undervisningen i gang.


Fra en turnering.

Kenneth Ejlertsen fortæller i en mail fra Ghana: ”Jeg tror at skak fremover vil være en central del af Busunus fritid, de nyder det virkelig, og jeg er meget stolt af det niveau de kom op på i løbet af bare få uger.”

Bloggen om skak: blondineriafrika.wordpress.com/2012/07/08/549/

Hele bloggen: blondineriafrika.wordpress.com