Peter Heine til Jetsmark

De forsvarende mestre i XtraCon-Skakligaen har oprustet og fortæller i en pressemeddelelse, at Jetsmark i den kommende sæson har Danmarks bedste skakspiller, stormester Peter Heine Nielsen, i truppen.

Med en så markant tilgang må den nordjyske klub være favorit til at genvinde mesterskabet i den bedste række. Jetsmark Skakklub fortæller, at tilgangen af Peter Heine Nielsen sker i forbindelse med at klubbens hovedsponsor, konsulentfirmaet Epinion A/S, har udvidet sit engagement med klubben. Pressemeddelelsen kan ses her.

I skrivende stund kendes kun to af XtraCon-Skakligaholdenes styrkelister. Brønshøj og Hillerød har indsendt deres kommende holdopstillinger og Brønshøj må regnes som en seriøs udfordrer til Jetsmark. Brønshøj stiller op med to stormestre, tre IMere og to FMer i bedste formation.

Divisionsklubberne har frist til den 15. oktober til at indsende styrkelister. Man kan følge med på Divisionsturneringssiden, hvor turneringsleder Per Rasmussen løbende holder siden opdateret med holdopstillinger og seneste nyt i øvrigt.

Hjemmeside: www.divisionsskak.dk/holdarkiv/div1112/