Åbningsreception ved DM 2011

Påsken står traditionen tror i skakkens tegn. Hotel Scandic i Odense lægger i år rammer til DM i skak. Landsholdsklassen starter som vanligt et par dage før de andre grupper. Fra arrangørerne har vi modtaget nedenstående invitation.

Af Poul Jacobsen
Dansk Skak Union og DM stævnet indbyder til åbningsreception
Llørdag den 16. april kl. 14:00 lyder startskuddet til 2011 udgaven af DM i skak. 10 mand skal i kamp, alle mod alle, der er mulighed for en intens og medrivende turnering, som vil kræve deres hele og totale opmærksomhed, hvis de skal lykkes med et godt resultat.
Men – vi vil jo gerne hilse på dem først – så derfor indbydes de og alle interesserede til en lille sammenkomst på spillestedet kl. 13:00, hvor vi kan hjælpe os alle i gang på bedste måde.

DM stævnet byder naturligvis også på en lille forfriskning og en præsentation af stævnets hovedbegivenheder og aktører.

DMs hjemmeside: www.skak-dm.dk/2011/