København Open i skoleskak

Turneringen ”København Open i skoleskak” er arrangeret af Københavns Skoleskak og er en af årets største turneringer. Sidste år var der 150 deltagere med. Når de mange børn og unge lørdag den 5. marts sætter sig til brættet, kan de se frem til at socialminister Benedikte Kiær kommer forbi og forestår præmieuddelingen.

Henrik Andersen fra Københavns Skoleskak fortæller om turneringen:
”Skoleskak er i høj grad et socialt projekt. Her kan børn mødes til venskabelig dyst på tværs af alder, køn, kultur og etnisk baggrund. Derfor glæder det os, at socialministeren har takket ja til stå for præmieoverrækkelsen.”

Turneringen spilles 5. marts på Gentofte Rådhus fra 10.00 til 16.00.

Mere information og tilmelding til ”København Open i skoleskak” på: www.kbhopenskoleskak.dk