Mød Dansk Skoleskak på Eid Festivalen

I eftermiddag mellem kl. 14 og 20 kan man møde Dansk Skole Skak på Rådhuspladsen i København, hvor den store Eid Festival markerer afslutningen på Ramadanen.

Henrik Højstrøm, projektleder på Dansk Skoleskaks nye socialprojekt, ”Bring Minoriteterne i Spil”, udtaler:
Det er nærliggende, nu vi har taget initiativet til projektet ’Bring Minoriteterne i Spil’, at vi også deltager ved Eid Festivalen og derigennem markerer os som en organisation, der søger at styrke forholdene for minoriteter i Danmark.”

På Dansk Skole Skaks stand på festivalen vil man kunne spille alternative varianter af skoleskak, eksempelvis holdspillet talking-chess, rundt-om-bordet-skak (ligesom i bordtennis) eller få sat tingene lidt i perspektiv med gigantskakspillet.

Læs mere: www.skoleskak.dk/