Vind over Julemanden på Skak.dk i december

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Julemanden kan godt lide at spille skak! Når han trænger til en lille pause fra Julemanden’s værksted her i december, kan han finde på at logge på Skak.dk og spille lidt lynskak! Når julemanden er på Skak.dk, er han altid klar til at spille 3- eller 5-minutterslyn mod dem, som har lyst. 

I år er der 10 præmier, hver på et gavekort á 100 kr. til Dansk Skaksalg, til de første 10 medlemmer, som vinder over Julemanden! Men julemanden er en stærk skakspiller og han har 2500 i rating på Skak.dk her pr. 1. december!

Vi kan ikke sige mere præcist hvornår Julemanden kigger forbi Skak.dk, men han kommer nok dagligt forbi her fra 1. december og frem til julehelligdagene.

Prøv at kigge forbi Skak.dk og se om du kan få spillet et lynparti eller to mod julemanden! Og skulle det lykkes dig at vinde over Julemanden, så skynder du dig at sende en mail til skakdkudvalg@skak.dk og fortæller om din sejr! Anfør dato, cirkatidspunkt, navn, adresse og telefonnummer i mailen. Er du en af de 10 første som har vundet over julemanden, så får du et af de 10 gavekort, der er sponseret af Dansk Skaksalg!

Så lad os se, om Julemanden kan holde sin høje rating her i den travle julemåned, og om der er nogen, der kan vinde over Julemanden!