You are currently viewing Skaksommerlejren 2024 startet

Skaksommerlejren 2024 startet

Årets skaksommerlejr startede søndag eftermiddag på Skanderup Efterskole, der ligger lidt uden for Kolding.

Skaksommerlejren er ekstremt populær blandt de unge skakspillere i Danmark: Tilbage den 1. marts blev der åbnet for tilmeldinger, og i løbet af mindre end 24 timer var alle 100 pladser revet væk.

Frem til den kommende lørdag skal de unge skakspillere dyste i så forskellige skakaktiviteter som lejrturnering, lynskak, babyskak, kondiskak, og kykskak. Derudover masser af hygge og socialt samvær.

Tre spillere på det kommende OL-hold, GM Jonas Buhl Bjerre, GM Mads Andersen og IM Filip Boe Olsen er med på årets skaklejr, så der er god mulighed for, at årets elitegruppe får kvalificeret undervisning.

For at det hele ikke kun handler om skak,  arrangeres der hver eftermiddag Skanderuplegene, hvor eleverne er sat sammen i hold på tværs af køn, alder og skakmæssig styrke. I løbet af ugen dyster alle hold mod alle i et hav af forskellige mere eller mindre alternative discipliner, som der trækkes lod om hver dag.

Søndag aften startede med traditionsrige hurtigturnering, hvor den nykårede FM Viitus Bondo Medhus var helt suveræn og vandt samtlige 9 partier.

På skaklejrens hjemmeside og på Facebook vil der løbende i løbet af ugen blive lagt billeder, resultater og referater ud fra dagens aktiviteter.

Hjemmesiden for skaksommerlejren med resultater, billeder og historier:: https://skaklejr.dk/

Skaksommerlejren på Facebook: https://www.facebook.com/skaklejr