Bundesligaen har fuldt program i weekenden

Ifølge Skakbundesligaens hjemmeside kommer Peter Heine Nielsen i kamp for OSG Baden-Baden både fredag, lørdag og søndag.

Fredag spiller OSG Baden-Baden 7. runde mod Eppingen i netop Eppingen. 7. runde er den eneste af de i alt 15 runder, der afvikles over flere datoer. Flere hold har således allerede spillet 7. runde, mens de sidste hold spiller runden til februar.

Lørdag og søndag spilles 3. og 4. runde. Holder de opgivne holdopstillinger for kampene i Eppingen, skal Peter Heine fredag møde Csaba Balogh (2608), SC Eppingen, lørdag Pawel Czarnota (2524), Wattenscheid og søndag Ruud Janssen (2498) SK Turm Emsdetten.

Hamburg SK spiller også 7. runde fredag. I skrivende stund vides ikke om Sune Berg Hansen og Allan Stig Rasmussen spiller for Hamburg i weekendens 3 kampe, der for Hamburg SK, FC Bayern München, ESV Nickelhütte Aue og SF Berlin alle spilles i Berlin.

Alle partier i Bundesligaen vises live på turneringens hjemmeside, så fredag kl. 16.00, lørdag kl. 14.00 og søndag kl. 10.00 er der skak i verdensklasse på nettet. Måske med hele 3 danske stormestre.

Livesending: http://bundesliga.liveschach.net/
Hjemmeside: www.schachbundesliga.de