Magnus Carlsen mod verden

Fredag aften kl. 18.00 spiller verdensetter Magnus Carlsen mod resten af verden i New York. Resten af verden er i denne forbindelse alle, der har meldt sig til. De tre stormestre Maxime Vachier-Lagrave, Hikaru Nakamura og Judit Polgar foreslår hver et træk, som ”verden” så stemmer om.

Betænkningstiden for både Carlsen og de tre stormestre er 1 minut pr. træk. Dog må begge parter tre gange i kampen få 2 minutter ekstra. Hvis de tre stormestre foreslår det samme træk, bliver det udført med det samme. Er der to eller tre forslag, har ”verden” 1½ minut til at afgive deres stemmer.

Magnus Carlsen sidder foran et rigtigt skakpil i penthousesuiten på Cooper Square Hotel, mens de tre stormestre sidder foran en computer andetsteds. En butler udfører “verdens” træk på brættet, så snart afstemningen er overstået.

Hjemmeside: http://rwcc.g-star.com/