Match mellem Peter Heine og Mads Andersen

Ifølge Skanderborg Skakklubs hjemmeside lægger Sophiendal Gods næste weekend rammer til en mini-match mellem Danmarks stærkeste spiller GM Peter Heine Nielsen og skaktalentet Mads Andersen.

Sophiendal Gods  ligger ca. 10 km fra Skanderborg i retning mod Låsby.

GM Peter Heine Nielsen FM Mads Andersen

Fra Skanderborg Skakklubs hjemmeside:

David mod Goliat!
Match mellem 15-årigt stortalent og den første dansker der kan passere 2700 i rating.

Peter Heine Nielsen mangler kun ét point i at passere den magiske ratinggrænse 2700, som er det endegyldige bevis på, at man tilhører den absolutte verdenselite.

15-årige Mads Andersen fra Skanderborg er et af de største skaktalenter i Danmark nogensinde, og han klarede sig langt over forventning de to gange han allerede har deltaget i landsholdsklassen.

Nu spiller disse to den 29.-30. maj en match over to partier, hvor Peter Heine Nielsen skal vinde begge partier for at nå sit ratingmål. Mads kan med gevinst i det ene parti passere ratinggrænsen på 2400, som jo er én af betingelserne for at blive international mester.

Mads er lige hjemkommet fra en stærk turnering i Liechtenstein med et topresultat, og denne præstation har indbragt ham den anden IM-norm.

De har hver især brug for et godt resultat, så det bliver utvivlsomt et bråvallaslag af mere end normal interesse i ind- og udland.

Matchen spilles på Sophiendal Gods, som stiller faciliteter til rådighed. Sophiendals sponsorat har i det hele taget været en afgørende faktor for at få den spændende match afviklet.

Begge kampe bliver kommenteret på stedet af IM Klaus Berg.

Der er kampstart kl. 14 begge dage, og der er gratis adgang for tilskuere.

Hjemmeside: www.skanderborgskakklub.dk