CHESS CUP ONLINE

Køge Skakklub med Finn Stuhr i spidsen lancerer nu et helt nyt turneringssystem i Danmark, hvor man via sin skakaktivitet bl.a. kan kvalificere sig til ADMIRAL NIELS JUEL CHESS CUP, der afvikles i Køge 18. -22. oktober 2010. Læs mere om konceptet herunder.

Af Finn Stuhr
CHESS CUP ONLINE – Finalen spilles på Tenerife!
Turneringen afvikles i perioden fra 1. januar 2010 til 30. september 2010 Gå ikke glip af denne fantastisk spændende måde at spille skak på. Der bliver spænding lige fra starten og masser af skak kan du spille for kun kr. 200,-

Denne online skakturneringen er indledende runder til ADMIRAL NIELS JUEL CHESS CUP og en helt ny og spændende form for skakturnering, hvor du som skakspiller selv indberetter dine resultater fra turneringer du har spillet.

Kom ud og få spillet rigtig meget skak i det ganske land – jo mere du jo spiller før kommer de gode resultater. Der er mange klubturneringer og EMT turneringer du kan deltage i.

Alle turneringer der er noteret i dit DSU- rating kartotek og hvor slut datoen er efter 1. januar 2010 er tællende.

Kvalifikation til ADMIRAL NIELS JUEL CHESS CUP og FINALEN på Tenerife.
ADMIRAL NIELS JUEL CHESS CUP i Køge afvikles som semifinale med kvalifikation til finalen der afvikles i Ritz Resorts på Tenerife.

For kr. 1000,- kan du tilmelde dig direkte til ADMIRAL NIELS JUEL CHESS CUP der afvikles som en del af
KØGE CHESS FESTIVAL 2010.

Under Køge Chess Festival paraplyen er Super stormesterturneringen GM BENT LARSEN 75, 21. NATO CHESS CHAMPIONSHIP og ADMIRAL NIELS JUELS CHESS CUP. 3 store begivenheder, en ny og spændende “skakpakke” i Danmark i 2010.

Vær med allerede fra starten tilmeld dig på www.chesscup.dk

Med skaklig hilsen

CHESS CUP