NM til Bjørn M. Ochsner

Bjørn Møller Ochsner fra Århus blev i weekenden Nordisk Mester i skoleskak. I den svenske by Vesterås endte Bjørn Møller Ochsner i gruppe B (Født 1993-1994) på 5 af 6, det samme pointtal som den stærke islænding Hjörvar Steinn Grétarsson (2430), som Bjørn slog i 2. runde. Nervepirrende nok var de to spilleres korrektion næsten ens og gruppens sidste parti mellem danske Mads Hansen og finske Vihtori Immonen, blev afgørende for mesterskabet placering. Paradoksalt nok skulle Bjørn Møller Ochsner håbe, at landsmanden ikke vandt det sidste parti. Det holdt hårdt, Mads Hansen stod bedst langt hen i partiet; men efter mere end 4 timers spil blev partiet remis og Bjørn blev NM på bedst korrektion.

Se referat og øvrige danske placeringer på www.skoleskak.dk

NMs hjemmeside: www.vasterasschack.se