Sune Berg Hansen vandt Viking Cup

Den traditionsrige hurtigturnering Viking Cup i Frederikssund, løb af stablen for 31. gang i går lørdag. Fra arrangørerne har vi modtaget nedenstående rederat.

Af Thomas Larsen, formand Frederikssund Skakklub
Sune Berg Hansen vandt for 5. gang Viking Cup i Frederikssund. Hurtigskakturneringen blev igen i år sponsoreret af Topdanmark og Nordea, og den kunne dermed tiltrække et stærkt felt i mesterklassen, som viste sig at blive usædvanlig tæt i toppen. Til sidst var det dog en kamp mellem de 4 forhåndsfavoritter, hvor Sune Berg Hansen både slog Jonny Hector og Kåre Kristensen, mens han spillede remis mod Jens Kristiansen. Til gengæld måtte den danske stormester give overraskende remiser til både Martin Lee Lauritsen og Martin Haubro. Korrektionen var dog lige præcis god nok til 1. pladsen foran Jens Kristiansen. Jonny Hector blev nr. 3 og Kåre Kristensen nr. 4.


GM Sune Berg Hansen – Martin Haubro foto: Frederikssund Skakklub

De øvrige grupper blev vundet af Alex Mehr Hansen (Valby), John Petersson (Egedal-Jyllinge) og Hjalte Skov Henningsson (Øbro).

Resultater, stillinger og meget andet kan ses på www.frederikssundskakklub.dk.