Skaksommerlejren på Tjele 2017

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

 

Årets skaksommerlejr afholdes igen i år i uge 27 fra søndag den 2. juli til søndag den 9. juli. Traditionen tro afholdes den på Tjele Efterskole i Hammershøj. 

 

Programmet indeholder, som det er tradition på sommerlejren, skakundervisning, lejrturnering, simultan, holdlyn, babyskak, kykskak, fodbold, rundbold og anden sport samt en tur til Djurs Sommerland midt på ugen. 

 

Arrangørholdet Mikkel Clausen, Lene Wul og Mads Boe fortæller, at tilmeldingen til skaklejren åbner den 1. februar på hjemmesiden www.skaklejr.dk, hvor du også finder invitationen samt spændende historik fra de tidligere års lejre.

 

Sidste år blev lejren hurtigt fuldtegnet med 120 deltagere, og der var desværre nogle unge skakspillere der ikke kom med på lejren. Derfor anbefaler arrangørgruppen, at man er tidligt ude med sin tilmelding, og gør samtidigt opmærksom på, at man først er sikret en plads på årets sommerskaklejr når indskudet er betalt. Prisen for deltagelse er 1700 kr., og der ydes rabat, hvis man har sine søskende med på lejren.

 

Link til hjemmesiden for skaklejren: http://skaklejr.dk/

 

Nedenfor lidt stemningsbilleder fra lejren i 2016.