BNbank Blitz

Peter Heine Nielsen skal på lørdag deltage i finalen i BNbank Blitz i Oslo. Peter Heine er en del af de 10 specielt inviterede skakstjerner, der skal dyste mod 6 spillere, som har kvalificeret sig til finalen via 6 lokale turneringer i Norge.

De 10 inviterede spiller er GM Magnus Carlsen, Norge, GM Hikaru Nakamura, USA, WIM Ellen Hagesæther, Norge, GM Monica Socko, Polen, GM Emanuel Berg, Sverige, GM Kjetil Alexander Lie, Norge, GM Jon Ludvig Hammer, Norge, IM Viktorija Cmilyte, Litauen, GM Leif Erlend Johannessen, Norge og GM Peter Heine Nielsen, Danmark.

Magnus Carlsen er lige blevet verdensmester i lyn med 3 points forspring til den rigtige verdensmester Anand, og må derfor være favorit. Men Nakamura er kendt som en rigtig lynhaj på ICC, så måske kan han true Magnus Carlsen? Spændende at se om Peter Heine kan følge de to til dørs.

Hjemmeside: http://www.sjakk.no/bnbankblitz/index.html