4. XtraCon åbne GM-turnering

GM Allan Stig Rasmussen, GM Normunds Miezis og GM Kaido Kulaots er blandt de allerede tilmeldte til den 4. XtraCon åbne GM-turnering, der afvikles over to weekender i perioden 4. til 13. september 2009.

Fra turneringskoordinator Michael Espensen har vi modtaget nedenstående:

Af Michael Espensen
XtraCon har i 2009 udgaven (4 gang den afvikles) samlet det stærkeste felt i turneringens levetid. Det hænger selvfølgelig sammen med at vores hovedsponsor XtraCon v/Henrik Mølvig endnu engang har gjort det muligt at lokke med en flot præmiesum. Øvrige sponsorer fra sidste år har også vist stor interesse og villighed til at være med igen i år og dette på trods af at alle snakker om finanskrise.

På nuværende tidspunkt er der ikke mindre end 7 GM og 13 IM der har meldt deres ankomst og der forhandles stadig med flere titelholdere. Der vil således være gode muligheder for at score GM og IM norm. Top 5 er alle over 2500 og det vil selvfølgelig gøre spændingen om den endelige turneringssejr større og mere uforudsigelig.

Sidste års vinder Kaido Kulaots har udtalt at han var meget glad for at deltage sidste år. Han havde nogle fantastiske dage med god behandling – gode turneringsforhold og prikken over iet var afgjort at det direkte landsdækkende TV 2 News sendte hele fem indslag på finaledagen – det havde han alligevel aldrig oplevet før. Han er klar til at forsvare titlen. “Førstepræmien 2009 ? – den forventer jeg er min” siger Kaido.

Skulle du være interesseret i at udfordre Kaido mfl.  så gå ind på www.skovboskakklub.dk og tilmeld dig – gerne i god tid.