ØBRO Nytår og KM 2008

Turneringssalen (foto: Thomas Vestergård)

68 spillere er samlet i Øbros lokaler på Rosenvængets Alle 31 (150 meter fra Trianglen) på Østerbro for at afgøre ØBRO Nytår og Københavnsmesterskabet. De sidste 2 runder spilles den 30. december kl. 13.00 og kl. 19.00.

Efter 5 runder fører IM Allan Stig Rasmussen, Jetsmark og Jakob Aabling-Thomsen, Brønshøj med 4½ point. De mødes indbyrdes i 6. runde.


Jakob Aabling-Thomsen (tv) i billedet har hvid mod Allan Stig Rasmussen (th) i 6. runde. Billedet er taget i 5. runde. (foto: Thomas Vestergård)

De andre topopgør i 6. runde er IM Simon Bekker-Jensen mod IM Esben Lund, IM Bjørn Brinck-Claussen mod David Bekker-Jensen samt Peter Erik Olsen mod Nikolai Skousen. Der er live-dækning af de 4 øverste brætter.

Om det var inspiration her fra www.dsu.dk vides ikke, men Michael Agermose Jensen, FREM spillede Elephant-gambit mod Igor Teplyi, Nordre i 5. runde (1. e4, e5 2. Sf3, d5). Igor trak dog det længste strå.

Turneringssalen (foto: Thomas Vestergård)

Efter turneringen afholder Øbro Nytårslyn med start kl. 01.00 i nat.

Se mere på: www.oebroskak.dk og www.ksu.dk