Fem med maksimum

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Efter tre runder af Bornholms sommerskak har fire spillere vundet alle partier. Det er tre af vinderne fra Politiken Cup, Tiviakov, Kuzubov og Savchenko, suppleret med stormestrene Zoltan Gyimesi (billedet) og Vitali Golod.

Det bedste danske bud på en topplacering, Lars Bo Hansen, måtte overraskende afgive et halvt point allerede i anden runde, og runden efter blev han parret med den stærke russiske stormester Nikita Vitiugov. Også det parti sluttede remis.

Stillingen i toppen:
1-5. GM Boris Savchenko (Rusland), GM Sergey Tiviakov (Holland), GM Yuriy Kuzubov (Ukraine), GM Zoltan Gyimesi (Ungarn), GM Vitali Golod (Israel) 3.0, 6-10. GM Michael Roiz (Israel), GM Igor Khenkin (Tyskland), GM Artur Kogan (Israel), GM Alexander Evdokimov (Rusland), IM Bjørn Brinck-Claussen (Danmark) 2.5 … 66 deltagere.