Glud vandt på Island

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Både Jakob Vang Glud og Simon Bekker-Jensen spillede remis i sidste runde af Reykjavik International og dermed forblev stillingen i toppen uændret, således at Glud vandt foran Bekker-Jensen.

Det eneste parti i sidste runde, som fik en vinder, var Esben Lund involveret i, da han slog turneringens næstlavest ratede spiller, Torfi Leosson og samtidig holdt sig skadesfri ratingmæssigt. Vang Glud og Bekker-Jensen kan begge se frem til en lille gevinst i den forbindelse.

Slutstillingen i Reykjavik International:
1. IM Jakob Vang Glud (Danmark) 7.0, 2. IM Simon Bekker-Jensen (Danmark) 6.5, 3-5. FM Ingvar Thor Johannesson (Island), FM Gudmundur Kjartansson (Island), IM Esben Lund (Danmark) 6.0, 6. FM Bjørn Thorfinnsson (Island) 5.0, 7. Dadi Omarsson (Island) 3.5, 8. Bjørn Thorsteinsson (Island) 2.5, 9. Torfi Leosson (Island) 1.5, 10. Ivan Nieves Kamalakanta (Puerto Rico) 1.0.