Skakcamp på Tjele Efterskole

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

 

Fra pigetræner Peter Grove har skak.dk modtaget følgende om en skakcamp på Tjele Efterskole i den forgangne weekend:

 

I weekenden 3.-5. februar 2017 samledes 40 unge skakspillere på Tjele Efterskole til en intensiv weekend med socialt samvær, skakundervisning samt en forsmag på, hvordan efterskolelivet er.

 

Campen blev arrangeret i samarbejde mellem ungdomslandstræner Mads Boe, pigetræner Peter Grove og GM Allan Stig Rasmussen, som også er underviser på Tjele Efterskole i hverdagen. Der var tale om et rent tilløbsstykke, hvor de 40 udbudte pladser hurtigt blev besat, og selv ikke et afbud kort inden kunne ændre på statussen som fuldtegnet. En spiller på venteliste blev kontaktet om formiddagen, og en halv time senere var han hentet ud af undervisning i Køge og sendt i retning af Hammershøj!

 

Weekenden var præget af godt humør hos såvel deltagere som undervisere, der udover arrangørerne talte FM Kristoffer Dyrgaard, som også underviser på den ligeledes populære sommerlejr, samt kvindelandsholdsspilleren WFM Freja Vangsgaard. De 40 deltagere var fordelt på 4 grupper; 3 grupper efter styrke og en ren pigegruppe med hele 10 deltagere – ud af de i alt 13 piger.

 

Det var glædeligt at se så mange unge mennesker knytte nye venskaber på tværs af geografien. Det er disse venskaber, som gør det sjovt for de unge mennesker at være i skakmiljøet, og derfor er det fantastisk nyttigt med en camp som denne. Muligheden derfor kom i hus takket være Tjele Efterskole, som ikke blot var vært for campen, men også både sponsorerede indkvarteringen og bespisningen af de mange skakspillere og ledere. Selvfølgelig også med et håb om, at se endnu flere på skolens skaklinjefag, som man kan læse mere om på https://www.tjeleefterskole.dk/linjefag/skak/

 

Masser af stemningsbilleder fra skakcampen taget af Lene Wul fra Kolding på Tjele Efterskoles Facebook profil: HER