Israelsk sejr i Calvia

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Viktor Mikhalevski blev en overraskende suveræn vinder af Calvia Chess Festival med 8 point af 9 mulige. Israeleren, der var seedet 8, sluttede et point foran Kevin Spraggett, Canada, på en udelt andenplads.

12-årige Mads Andersen sluttede som nummer 104 med 3.5 point nogenlunde svarende til forhåndsseedningen.

Åben turnering, udvalgte placeringer:
1. GM Viktor Mikhalevski (Israel) 8.0; 2. GM Kevin Spraggett (Canada) 7.0; 3-11. GM Mikhail Mchedlishvili (Georgien), GM Yuriy Kuzubov (Ukraine), GM Emanuel Berg (Sverige), GM Michele Godena (Italien), GM Radoslaw Wojtaszek (Polen), GM Walter Arencibia Rodriguez (Cuba), IM Ketevan Arakhamia-Grant (Georgien), GM Bartlomiej Heberla (Polen), GM Aleksander Strikovic (Serbien) 6.5 … 144 deltagere.

I seniorturneringen kunne Bjørn Brinck-Claussen ikke helt leve op til den gode start og sluttede på en delt 8. plads med 5 point.

Senior-turnering, udvalgte placeringer:
1. GM Juan Manuel Bellon Lopez (Spanien) 7.5; 2. GM Evgeny Sveshnikov (Rusland) 7.0; 3-4. Jose Maria Celaya Tapiz (Spanien), FM Padros Emili Simon (Spanien) 6.0 … IM Bjørn Brinck-Claussen (Danmark) 5.0 … 55 deltagere.


 Calvia Chess Festival 2007
Calvia 15.10 – 23.10

www.calviafestival.com