Leko og Svidler bedst fra start i Dortmund

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Efter to runder af superturneringen i Dortmund fører ungareren Peter Leko og russeren Peter Svidler med hver 1.5 point. Begge vandt som de eneste deres partier i første runde, mens alle partier i anden runde endte remis. Leko vandt et stilrent parti over sidste års overraskende vinder Arkadij Naiditsch, mens Svidler slog kontra, da Baadur Jobava i en lovende stilling pressede for hårdt.

1. runde (29.07):
Adams        – Aronian          remis
Jobava       – Svidler          0 – 1
Leko         – Naiditsch        1 – 0
Gelfand      – Kramnik          remis

2. runde (30.07):
Aronian      – Kramnik          remis
Naiditsch    – Gelfand          remis
Svidler      – Leko             remis
Adams        – Jobava           remis

Stillingen:
1-2. Peter Leko (Ungarn), Peter Svidler (Rusland) 1.5; 3-6. Levon Aronian (Armenien), Vladimir Kramnik (Rusland), Boris Gelfand (Israel), Michael Adams (England) 1.0; 7-8. Baadur Jobava (Georgien), Arkadij Naiditsch (Tyskland) 0.5.

Turneringssiden med LIVE-partier m.m.:

http://dortmund.chessgate.de/