Midtvejs på Suderø

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Efter fem runder af IM-turneringen på Færøernes sydligste ø, Suderø, er der håb om en hjemlig IM-norm. Hans Kristian Simonsen har lagt sig alene i spidsen med 4 point, mens de nærmeste forfølgere, Bjørn Brinck-Claussen og John Arni Nilssen, er et halvt point efter.

Stillingen:
1. Hans Kristian Simonsen (Færøerne) 4.0; 2-3. IM Bjørn Brinck-Claussen (Danmark), IM John Arni Nilssen (Færøerne) 3.5; 4-5. IM Simon Bekker-Jensen (Danmark), IM John Rødgaard (Færøerne) 3.0; 6. Helgi Dam Ziska (Færøerne) 2.5; 7. WGM Lenka Ptacnikova (Island) 2.0; 8-9. Omar Salama (Ægypten), Sjurdur Thorsteinsson (Færøerne) 1.5; 10. FM Per Andreasen (Danmark) 0.0.

LIVE-dækning på:

www.faroechess.com

Resultater, statistikker m.m.:

http://schach.wienerzeitung.at/Tnr3671.aspx?lan=1