Tåstrup/Skovlunde International Junior Open

Ligesom i 2005 arrangerer Skovlunde Skakklub sammen med venskabsklubben Tåstrup Skakforening en international normgivende juniorturnering med danske elitejuniorer som den primære målgruppe. Og ligesom sidste år bliver turneringen lagt ifm. bededags-weekenden, således at der spilles fra onsdag d. 10. maj (eftermiddag) til og med søndag d. 14. maj. Turneringen er åben – dog med visse begrænsninger – for alle med elorating.

 
Turneringen er – efter et par afbud – akut i behov for et par titelholdere (GM, IM, FM)! Interesserede bedes snarest muligt henvende sig til arrangørerne v. Lars Bech Hansen (formand@ksu.dk) eller Tom Skovgaard (tsg@ddf.dk).


Turneringen var sidste år en succes og gav både de to klubbers elitejuniorer samt de gæstende juniorer en eksklusiv og spændende turnering, spillet parallelt med Sigeman-turneringen i Tåstrup. I år spilles turneringen i Skovlunde Skakklubs lokaler i Skovlunde. Der vil være live-transmission fra 8 partier i hver runde.

Turneringen har ligesom sidste år fået status af uofficielt dansk kadet-mesterskab. Bl.a. af denne grund er runderne lagt så fravær fra skole kan holdes på et absolut minimum – for lokale juniorer kan det begrænses til et par timer og for tilrejsende juniorer må torsdag d. 11. maj være skolefraværsdag.

Mere information og tilmelding på turneringens hjemmeside: 

Tåstrup/Skovlunde International Junior Open 10.05 – 14.05

Sidste års turnering