Klar til DM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Det individuelle danmarksmesterskab begynder i morgen i Aalborg, hvor der samtidig er premiere på Gladiator-systemet. Landsholdsklassen spiller for første gang efter et system, hvor remiser er udelukket fra tabellen. Remis i det ordinære parti udløser nemlig først hurtigskak og eventuel lynskak (i tilfælde af ny remis), hvor der for hvert nyt parti skiftes farve. For hver match spilles der udelukkende om et point til vinderen og nul til taberen, og matchen afbrydes først, når et parti har fundet en afgørelse.

Der er åbningsreception i morgen klokken 13:00 på Hotel Hvide Hus, og første runde begynder klokken 14:00. Eventuelle omkampe spilles fra klokken 21:00.

1. runde (07.04):
Klaus Berg           – Karsten Rasmussen
Kim Pilgaard         – Simon Bekker-Jensen
Jakob Vang Glud      – Sune Berg Hansen
Steffen Pedersen     – Christian Kongsted
Nicolai V. Pedersen  – Jacob Aagaard

LIVE-dækning, almen information m.m. på:

www.skak-dm.dk/2006