Corona retningslinjer

Corona retningslinjer

Sommeren nærmer sig, og det bliver – efter en længere pause – så småt igen tilladt at mødes i skakklubberne.

Der gælder selvfølgelig stadig de kendte restriktioner for afstand, håndsprit, mundbind m.m. Har man bare de mindste symptomer på sygdom, skal man selvfølgelig blive hjemme, også selvom man har et gyldigt coronapas.

Unge under 18 år:
Forsamlingsforbuddet er 25 personer, der er ikke krav om coronapas, men det skader naturligvis ikke. Vi er lige nu ved at undersøge, hvor mange af de 25 personer, der må være ledere/dommere over 18 år.

Voksne:
Forsamlingsforbuddet for indendørs foreningsaktivitet hæves i morgen den 6. maj til 25 personer. Både udøvere, trænere, dommere mv. tæller med i det samlede antal. Alle skal medbringe gyldigt coronapas, som skal forevises på forlangende – enten fordi klubben laver stikprøver (det skal de) eller hvis myndighederne kigger ind for kontrol. Bemærk, at der kan være lokale krav, f.eks. af ejerne af spillelokalet, der foreskriver, at alle skal forevise gyldigt coronapas inden start.

Et eksempel på, hvordan man kan arrangere en klubaften, ses på Allerød Skakklubs hjemmeside: http://ask-skak.dk/

For mere udførlig information se Kulturministeriets Retningslinjer for indendørs idræts- og foreningsliv, samt idræts- og fritidsfaciliteter.