Ny turneringslederuddannelse

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skak Unions turneringslederuddannelse er blevet ændret.

Det tidligere brevskolekursus på otte lektioner er blevet revideret og fremstår nu som et kursus på fire lektioner. Der knytter sig opgaver til alle fire lektioner, og der afsluttes med en prøve.

Kursisterne skal ikke længere trænes i at lægge alle runder i en turnering, hvor Monrads turneringssystem anvendes. Der øves dog i at lægge et par runder. Tilsvarende øves rundelægning efter turneringssystemet Dansk Schweizer. Kurset omfatter desuden en gennemgang af ratingberegning og af FIDEs regler.

Det er en nyskabelse, at kurset kan afvikles via mailkorrespondance, men det kan naturligvis også gennemføres ved hjælp af traditionel postbesørgelse, såfremt kursisten måtte ønske det. Det er altså ikke en forudsætning for gennemførelse af kurset, at man råder over en computer.

Kursusafgiften er 100,00 kr.

Den nye turneringslederuddannelse er ikke en erstatning for kamplederuddannelsen på fire lektioner, hvor FIDEs regler gennemgås. Dette kursus kan man fortsat vælge.

Tilmelding til såvel den nye turneringslederuddannelse som kamplederuddannelsen kan ske til Dansk Skakunions Turneringslederuddanner, Svend Dyberg Larsen, Birkevænget 14, 4200 Slagelse, mail: Turneringslederkursus@skak.dk