Første overraskelser i Politiken Cup

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Curt Hansen – tabte overraskende i 3. runde

En hektisk startweekend for Politiken Cup med tre runder på de første to dage har også budt på de første overraskelser.

Flere af stormestrene smed halve point i anden runde, mens den sene eftermiddagsrunde i går bød på endnu større overraskelser, idet anden-seedede Curt Hansen tabte til Dan Andersen og sjette-seedede Nick de Firmian også måtte af med et helt point til Søren Boeck Petersen.

Femten spillere er stadig uden pointtab – deriblandt ratingfavoritten, Konstantin Sakaev (Rusland) og regerende danmarksmester, Sune Berg Hansen, og den tidligere VM-udfordrer, 74-årige Viktor Korchnoi.


 Politiken Cup, Høje Taastrup 16.07 – 24.07 2005

Stillingen efter 3 runder:
1-15. GM Konstantin Sakaev (Rusland), GM Viktor Korchnoi (Schweiz), GM Sune Berg Hansen (Danmark), GM Rodrigo Vasquez (Chile), GM Igor Kurnosov (Rusland), GM Jonny Hector (Sverige), GM Henrik Danielsen (Danmark), GM Anton Shomoev (Rusland), IM Arseny Kargain (Rusland), FM Christian Kyndel Pedersen (Danmark), Torben N. Sørensen (Danmark), FM Torstein Bae (Norge), Christian Bleis (Tyskland), Dan Henry Andersen (Danmark), Søren Boeck Petersen (Danmark) 3.0 … 215 deltagere.

Turneringens hjemmeside:

http://www.politikencup.dk