Tæt kamp i Bundesligaen

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

De sidste to runder i den tyske Bundesliga afvikles i weekenden, og flere danskere forventes i aktion.

Den store opmærksom er dog automatisk rettet mod toppen, hvor kampen om mesterskabet i år er usædvanlig tæt og åben. De to forhåndsfavoritter, SG Porz (med Curt Hansen) og OSC Baden-Baden har hver kun tabt en enkelt match, men de har selskab af SV Werder Bremen (med Lars Schandorff) på samme pointtal.

En egentlig favorit er derfor næsten umulig at udpege, og i tilfælde af ligestilling mellem to eller alle tre mandskaber, så skal der senere spilles omkamp. Werder Bremen har fordel af at møde to lavere rangerede hold, mens Porz og Baden-Baden på søndag tørner sammen i sidste runde.

På …

www.schachbundesliga.de

… vil der være live-dækning fra topkampene (lørdag kl. 14.00, søndag kl. 9.00), ligesom der her er komplet kampprogram og megen mere info at hente.

Derudover giver det tyske skakforbunds hjemmeside god statistik for hele Bundesligaen:

www.schachbund.de/SchachBL