Kerteminde Weekend EMT 2005

En fyldt spillesal på Kerteminde Højskole

I den forløbne weekend, 11-13. februar, er Kerteminde Weekend EMT blevet afholdt for 5. gang. Turneringen, der startede i 2001 med 36 deltagere har siden med deltagerantal på henholdsvis 44, 78 og 96 vokset sig stor til i år 108 tilmeldte. Desværre modtog turneringen 2 sidste øjebliks afbud, så 106 deltagere dukkede op fredag aften på Kerteminde Højskole, der fungerede både som spillested og indkvarteringssted.

Kerteminde EMT har hvert år siden turneringen start lagt stor vægt på såvel skakspillet som det sociale – således også i år, hvorfor ikke alle skakpartier blev lige lange, men generelt blev der vist meget godt kampskak.

Som sædvanligt for turneringen blev der i år spillet i 6-mands puljer. Vindere i de 5 mesterklasser blev: Mester 1: Tim Jaksland, Hillerød, 4½ point. Mester 2: Robert Vollertsen, Læseforeningen, 3½ point. Mester 3: Kristian Kjær Jensen, Viby, 3 point. Mester 4: delt mellem René Rauer Hansen, Læseforeningen og Ole Bønnelykke, Centrum, 4 point. Mester 5: Leif Møller, Nordre, 4½ point. Desuden blev der spillet i 13 basisgrupper. Præmien for største score over forventet: Buster Nielsen, Nr. Åby Junior.

Samtlige resultater fra Kerteminde Weekend EMT kan læses på turneringens hjemmeside: http://fsu-skak.dk/kerteminde/grupper.php

Turneringsledere, arrangører og Kerteminde Skakklub håber alle deltagere, trods snestorm kom godt hjem. Samtidig vil vi benytte lejligheden til at sige tak for i år og forhåbentlig gensyn i 2006 i cirka samme weekend.