You are currently viewing Favoritterne fører Senior DM i Aalborg

Favoritterne fører Senior DM i Aalborg

Forhåndsfavoritterne har indtil nu indfriet forventningerne ved Senior DM 2023 i Aalborg. I 50+ klassen har Jan Nordenbæk Pedersen fra Hillerød scoret 4½ af 5 og fører gruppen med et halvt point ned til den lokale Elena Gerassimovich Steffensen. De to spillede indbyrdes remis i tredje runde. I sjette runde fredag kl. 13.00 har Jan Nordenbæk sort mod Niels-Peter Nielsen fra Hvidovre, mens Elena Gerassimovich Steffensen har hvid mod Jørgen Vejby Schacht fra Skørping Skakklub.

Jan Nordenbæk Pedersen fører den yngste gruppe med et halvt points forspring til Elena Gerassimovich Steffensen. Foto: Thomas Vestergård

I den ældste gruppe, 65+, har FM Per Næsby Andreasen fra Nørresundby Skakklub 4½ point af 5 mulige. Et halvt point derefter kommer Peter Jørgen Dam Mikkelsen fra Skørping og Mogens Henrik Thuesen fra Brønshøj. I 6. runde fredag kl. 13.00 har Per Andreasen hvid mod Mogens Henrik Thuesen, mens Peter Jørgen Dam Mikkelsen har hvid mod Jens Kølbæk fra Aalborg Skakforening.

FM Per Næsby Andreasen har hidtil levet op til forventningerne. Foto: Thomas Vestergård

Fredag aften er der stævnefest, mens sidste runde spilles lørdag kl. 10.00.

Link til live, fotos med mere: https://liveskak.dk/2023/Aalborg/SeniorDM2023/live/

Link til resultater fra turneringen: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=27779