You are currently viewing Julekalender 7. december

Julekalender 7. december

I Dansk Skak Unions Julekalender, hvor vi i december måned dagligt kommer et personligt og kærligt portræt af en frivillig, der har lagt eller stadig lægger et stort arbejde for dansk skak, skriver Jan Rosenberg om sin klubkammerat Hans Nørgaard Paulsen, “Springeren” Kolding.

Hans er ikke en mand med de store armbevægelser, men på sin egen stille facon er han en uvurderlig arbejdskraft i vores klub, “Springeren”, Kolding. Ud over at sidde i bestyrelsen, har han i en årrække sørget for at alt er klart til vores klubaftener. Brætter, brikker, ure og rundekort står snorlige og klar kl. 19. Kaffe, brød osv. sørger han også for.

Hans Nørgaard Paulsen, “Springeren” Kolding

Hans er en solid skakspiller, der næsten aldrig har afbud til holdkampe, og er i reglen holdleder for det hold han er tilknyttet. Herudover er Hans en dygtig dommer, og er en meget vigtig del af klubbens team til vores store weekendturnering “SonFlow Cup/Kolding Bymesterskab”.

Hans er prototypen på en loyal klubmand, og han har doneret en del af vores fine materialer (brætter og brikker). Hans har i den grad fortjent en anderkendelse for sit “usynlige” men store arbejde for skakken.

Jan Rosenberg


Der er endnu ikke 24 portrætter på plads i årets Julekalender, så har du lyst til at byde ind med en personlig og kærlig beskrivelse af en du ønsker at fremhæve, er du velkommen til at sende dit forslag til et portræt til Trine@skak.dk