You are currently viewing Bjørn Møller Ochsner vandt GoAudit Open på Amager

Bjørn Møller Ochsner vandt GoAudit Open på Amager

Sven Løntoft fra Amager Skakforening skriver til skak.dk:

GoAudit Open i weekenden sluttede med en rigtig topkamp mellem Jesper Thybo og Bjørn Ochsner (fotoet øverst i artiklen). Thybo kunne nøjes med remis for at tage turneringssejren, men Bjørn pressede på gennem det meste af partiet, og det endte med et dronningeslutspil, hvor hvid havde en bonde mere. Efter 117 træk lykkedes det Bjørn at hive gevinsten hjem efter flot spil, og han kunne derefter hyldes som samlet vinder og modtage de 5.000 kr., der var udsat af turneringens sponsor. 2. præmien gik til Jesper Thybo, mens Nicolai Kistrup blev nr. 3. Bjørn Ochsner tabte i 1. runde til juniorspilleren Laurits B. Wehding, men vandt derefter 6 partier i træk.

GM Jesper S. Thybo blev nummer 2 i GoAudit Open. Foto: Thomas Vestergård

Der deltog i alt 48 spillere, heraf mange titelholdere, men også håbefulde juniorer og rutinerede seniorer. Turneringen afholdes hvert år i november med gode rammer i Prismen på Amager.

Spillesalen i Prismen på Amager. Foto: Thomas Vestergård

Se det samlede resultat på http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=27529