You are currently viewing Nyansættelse i Dansk Skak Union

Nyansættelse i Dansk Skak Union

Selvom det kun er en stilling på få timer om ugen, er det mig en glæde at kunne fortælle, at Dansk Skak Union har ansat Trine Treppendahl i en udadvendt stilling som skakkonsulent og eventmanager. Trine er meget kendt og vellidt i skakmiljøet og har tidligere spillet på kvindelandsholdet bl.a. til OL.

Trines stilling er med vilje ikke en firkantet opgave, men skal kunne rumme det lidt skæve og meget gerne afprøve nye indfaldsvinkler til at udbrede skakspillet.

Trine Treppendahl formulerer selv sine forventninger til jobbet således:
”Visionen er at udbrede casual skak på offentlige steder og caféer mv. så det bliver tilgængeligt for interesserede landet over.

Interessen for skak eksploderede under coronanedlukningerne, hvor tusindvis af danskere ønskede at fordybe sig i skakken efter at have set Netflixserien Queen´s Gambit.

Skakinteressen er der stadig, og det siges at ca. 20.000 danskere spiller onlineskak.

Netop denne befolkningsgruppe vil jeg gerne servicere, så også de får muligheden for at få gode skakoplevelser med andre ligesindede, ansigt til ansigt.”

Man er meget velkommen til at kontakte Trine på trine@skak.dk hvis man har ideer eller ønsker til kommende arrangementer. Spørgsmål til ansættelsen er selvfølgelig også velkomne, både til Trine og til mig på formand@skak.dk.

Poul Jacobsen

Billedet øverst i artiklen er fra en anderledes skakbegivenhed, udendørs simultan mod GM Sune Berg Hansen i iskoldt frostvejr. Det er Trine Treppendahl stående yderst til højre. Foto: Thomas Vestergård