You are currently viewing Dansk Skaksalg lukket

Dansk Skaksalg lukket

I dag sluttede en epoke i Dansk Skak Unions historie. Skaksalget drejede nøglen efter sidste åbningsdag fredag.

De sidste dage har været hektiske med mange ekspeditioner, så der blev ryddet godt ud i restlageret til slut.

Som det fremgår af Dansk Skaksalgs hjemmeside https://www.skaksalg.dk/, er der nu lukket for normale ekspeditioner. Men man kan dog stadig komme i kontakt med os. I løbet af den kommende uge udarbejdes der slutregnskab for selskabet.

Kunder, som har penge til gode hos Skaksalget, kan nogen tid endnu købe varer for deres tilgodehavende, og ellers kan de se frem til at få beløbet udbetalt af Dansk Skak Union, når Skaksalgets regnskab er endeligt færdiggjort og revideret.

Tilbage er at takke de mange trofaste kunder for opbakningen i den tid forretningen har eksisteret – fra storhedstiden hvor Unionen havde 10.000 medlemmer – til nu hvor det viser sig umuligt at drive forretningen fornuftigt på basis af 4.000 medlemmer.

Unionens egne tryksager vil fortsat kunne købes i Danmark. Jeg håber meget snart at kunne give meddelelse om, hvorledes det vil foregå fremover.

Poul Jacobsen