You are currently viewing Nyt på hjemmesiden

Nyt på hjemmesiden

Faste brugere af skak.dk er ikke i tvivl om at vi for et halvt år siden fik ny hjemmeside med nyt design, således at skak.dk mere henvendte sig til nye og kommende skakspillere. Hvor den gamle hjemmeside mest havde fokus på nyheder, så er de nyeste historien kommet et enkelt klik væk fra forsiden; men man kan altid tilgå nyhederne direkte ved at klikke på https://nyheder.skak.dk/. Om ikke så længe vil den seneste nyhed dog også kunne læses direkte på forsiden.

Hvad alle måske ikke har bemærket, er, at der er kommet en del undersider til skak.dk, det er f.eks. Organisation (Kontaktinfo og referater bl.a.), Landsholdet og Online-skak, der har fået deres egne sider (https://organisation.skak.dk/, https://landshold.skak.dk/ og https://online.skak.dk/). Også Skakbladet med det omfattende arkiv af over 100 års skakblade, har sin egen side: https://skakbladet.skak.dk/ – og der kommer flere til hen ad vejen.

Man kan altid tilgå de forskellige undersider fra skak.dk på sidens øverste bjælke.

Skak.dk udvikles hele tiden. Det næste stykke tid vil byde på flere nye tiltag. F.eks. får Skakhåndbogen en tiltrængt opdatering og bliver fuldt digitaliseret med søgefunktion i alle kapitler og en brugervenlig grænseflade. På Nyhedssiden vil man snart igen kunne få direkte link til relevante live-sendinger.

Ligeledes vil vi som et forsøg bede skak.dks brugere om at indsende et aktuelt foto, der så kan pryde forsiden i en måneds tid. Når året er omme, kan det bedste foto kåres, og fotografen få en velfortjent præmie. Men mere om det senere.

Man er altid velkommen til at sende mig en mail med gode ideer etc.

Poul Jacobsen, formand@skak.dk